Ga naar hoofdinhoud

Partner in beeld

Binnen Care Concept wordt met partners gewerkt die een directe meerwaarde hebben. Allen zijn innovatieve partijen met jarenlange ervaring en expertise in de zorgmarkt. Hoog tijd om nader kennis te maken met deze partners.

Een paar vragen aan ClimaRad B.V.

Naam
Ralph Liedenbaum
Functie
Commercieel Directeur
Bedrijfsnaam
ClimaRad B.V.
Waar zijn jullie gevestigd
Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oldenzaal
Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf
Op ons hoofdkantoor zijn ca. 20 personen werkzaam en 37 op onze productielocatie in Bosnië.


Care Concept heeft met de producten van ClimaRad meerdere oplossingen voor ventileren, verwarmen en koelen ontwikkeld. Door het principe van “ademen door de gevel”, is het gebouw toekomstbestendig wanneer de functie of indeling van het gebouw later wijzigt.

Waarom zijn jullie partner geworden van Care Concept?
Wij geloven in de conceptmatige gedachte van het Care Concept en hebben net als de overige aangesloten partners de focus op flexibiliteit en ombouwbaarheid. ‘Samen zijn we sterker’, want iedere partner heeft zijn eigen specialiteit en kennis. Daarnaast denken wij dat wij met onze decentrale toepassing een mooie aanvulling zijn in het toekomstbestendig bouwen.

Wat vinden jullie uniek aan het Care Concept?
De opdrachtgever wordt compleet ontzorgd en het doorloopproces is erg kort. Aan de hand van de workshop wordt al snel inzichtelijk welke opties mogelijk zijn qua ontwerp en er is veel interactie met de verschillende belanghebbenden bij de opdrachtgever.

Wat is jullie directe meerwaarde voor het Care Concept?
Met name in de zorg heeft men behoefte aan een decentrale toepassing. Omdat we te maken hebben met een kwetsbare doelgroep staan gezondheid en comfort voorop. Daarnaast hebben zowel ouderen als medewerkers een individuele behoefte als het gaat om klimaat. Wij hanteren een automatische regeling per vertrek en lucht wordt niet verspreid via verschillende ruimtes, wat ook de veiligheid verhoogt. Daarnaast blijft het pand flexibel indeelbaar wanneer de functie van het pand verandert. Zorgkamers kunnen eenvoudig worden omgebouwd naar grotere (zorg) appartementen zonder dat de installatie aangepast hoeft te worden. Een bijkomend voordeel is de reductie van de bouwkosten, omdat zonder kanalen en schachten tot 9 procent kleiner gebouwd kan worden. Tenslotte bieden wij ook een sterke ondersteuning, zowel qua voortraject, implementatie, als tijdens het natraject.

Meer weten over ClimaRad?  Klik hier om naar de website te gaan.

Back To Top