Ga naar hoofdinhoud

Partner in beeld

Een paar vragen aan Lengkeek architecten en ingenieurs b.v.

Naam
Jeroen Kreijne
Functie
Architect directeur
Bedrijfsnaam
Lengkeek architecten en ingenieurs bv
Waar zijn jullie gevestigd
Ons kantoor is gevestigd in De Bilt
Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf
Ons team bestaat uit ca. 15 medewerkers


Wie is Lengkeek?
Lengkeek is een architecten en ingenieursbureau gevestigd in De Bilt.
Wij ​zijn al bijna 60 jaar specialist op het gebied van het ontwerpen van gebouwen voor de gezondheidszorg, woningbouw en utiliteitsbouw.
Onze ervaring zetten wij in door het ontwikkelen van innovaties, waardoor wij opdrachtgevers proactief en oplossingsgericht kunnen adviseren bij hun huisvestingsvraagstukken.

Waarom zijn jullie partner geworden van Care Concept? 

In het Care Concept wordt veel kennis en ervaring samengebracht door de verschillende partners. Door met elkaar samen te werken ontstaan slimme en efficiënte oplossingen waarin vooraf is nagedacht over comfort, bruikbaarheid en financiën.  Hierdoor is direct duidelijk of een businesscase haalbaar is en voorkomt dit faalkosten. Daarnaast biedt het concept ruimte om mooie gebouwen te ontwerpen.

Wat vinden jullie uniek aan het Care Concept
Het interactieve karakter van het proces dat je met elkaar doorloopt is echt uniek. Door het bij elkaar brengen van mensen met een verschillende kijk op een gebouw, zoals een verpleegkundige en een stedenbouwkundige, ontstaan nieuwe unieke gebouwconcepten. Daarnaast zijn de Care Concept gebouwen door slimme innovaties en het efficiënte proces ca. 10-15% goedkoper dan een traditioneel zorggebouw, waardoor er ook ruimte blijft voor een mooi architectonisch ontwerp.

Wat is jullie directe meerwaarde voor het Care Concept? 
Vanuit onze expertise zijn wij in staat continu een meerwaarde te hebben voor de ontwikkeling van het concept. Daarnaast zijn wij met ons enthousiaste team in staat unieke gebouwen te realiseren die passen bij onze klanten. Een mooi voorbeeld van een geslaagd gebouw vind ik De Bunterhoek in Nunspeet dat gerealiseerd is in opdracht van de WZU Veluwe.

Meer weten over Lengkeek? Klik hier om naar de website te gaan.

Back To Top