Ga naar hoofdinhoud

Partner in beeld

Binnen Care Concept wordt alleen met partners gewerkt die een directe meerwaarde hebben. Allen zijn innovatieve partijen met jarenlange ervaring en expertise in de zorgmarkt. Hoog tijd om nader kennis te maken met deze partners.

Een paar vragen aan J. van Toorenburg B.V.

Naam
Richard van Toorenburg
Functie
Operationeel Directeur
Bedrijfsnaam
J. van Toorenburg B.V.
Waar zijn jullie gevestigd
Ons kantoor is gevestigd in Rijswijk.
Hoeveel medewerkers heeft het bedrijf
In ons bedrijf zijn 30 personen werkzaam, waarvan 7 familieleden zijn, een écht familiebedrijf dus!


Care Concept heeft in samenwerking met J. van Toorenburg B.V. een innovatief en duurzaam installatieconcept ontwikkeld. Het uitgangspunt van dit concept is dat de installaties decentraal worden aangelegd met de mogelijkheid deze centraal te regelen.

Wat vinden jullie uniek aan het Care Concept?
Wonen, werken en zorg komen steeds dichter bij elkaar te liggen, waardoor flexibiliteit en ombouwbaarheid van gebouwen belangrijker wordt. Gebouwen moeten niet langer voor één functie geschikt zijn, maar meebewegen met de vraag vanuit de markt. De gebouwen die met Care Concept worden gerealiseerd zijn toekomstbestendig. Tijdens een workshop wordt door alle belanghebbenden actief deelgenomen, hierdoor ontstaan snel nieuwe ideeën en wordt direct inzichtelijk welke mogelijkheden er zijn voor bestaande of nieuwe gebouwen. De doorlooptijd is hierdoor kort.

Wat is jullie directe meerwaarde voor het Care Concept?
Binnen Care Concept wordt gewerkt met slimme en efficiënte modules waarbij vooraf goed is nagedacht over comfort voor de bewoners, bruikbaarheid voor zorgverlening, maar bijvoorbeeld ook over de financiële aspecten. De gekleurde blokjes (modules) zijn op schaal en geven een schematische weergave van een mogelijke plattegrond van bijvoorbeeld een zorg- of woongebouw. Onze meerwaarde is dat wij altijd bezig zijn met de volgende stap, de technologieën die er zijn, zullen wij binnen Care Concept toepassen op zo’n manier dat ‘het blokje’ steeds efficiënter wordt.

Meer weten over J. van Toorenburg B.V.?  Klik hier om naar de website te gaan.

Back To Top